2a Lliga Star Bowl 2015

2aLliga StarBowl FINAL

Ja podeu descarregar  la classificació final de la segona lliga Star Bowl.

———————————————————————————————————————————————

JORNADA 2

Jornada interessant en el que algunes parelles es desmarquen i la classificació queda clarament diferenciada en dos grups a l’espera de la jornada del Ruslan i Jordi contra el Miky i el Sebi. Però, acaba de començar i tot està per dir encara!

2A LLIGA STARBOWL 2J JOSE 2A LLIGA STARBOWL 2J SANTI 2A LLIGA STARBOWL 2J PACO

———————————————————————————————————————————————

JORNADA 1

Aquí us deixem el resum de les partides de la jornada 1.

2ALLIGA-JORNADA1-MIKI+SEBI VS CASTILLO+CHAPI JORNADA1 JOSEMARTI VS XAVIALEX JORNADA1 SONIALUIS VS VIRGISANTI

2A LLIGA STARBOWL 1J PACO

——————————————————————————————————————————————————————-

PUNTUACIÓ

Aprofitem la jornada anticipada de l’enfrontament en parelles entre en Chapi i Castillo contra en Micky i Sebi que han realitzat el dimecres 28/10/2015 per impossibilitat d’assistir el dijous. A continuació podeu veure la fulla dels enfrontaments en parelles que també haureu d’omplir vosaltres el dia de la jornada per a poder contrastar amb el que es publicarà a laa nostra pàgina de facebook www.facebook.com/starbowlvng .

Els punts finals dels enfrontaments individuals valdran 2 punts, els de parelles 1 punt, i els de pals 2 punts.

Podeu utilitzar la primera jornada que apareix a continuació com a mostra de com es puntua.

 

Molta sort i què guanyi el millor!

 

2ALLIGA-JORNADA1-MIKI+SEBI VS CASTILLO+CHAPI

——————————————————————————————————————————————————

PRESENTACIÓ

Ens complau anunciar la 2a Lliga Star Bowl! Aquest cop i a causa de les vostres sol·licituds hem decidit innovar respecte a l’any passat i fer una lliga en parelles amb el sistema de puntuació de punts, com es fa a la Lliga de la Federació Catalana de bitlles. El nombre de jornades dependrà del nombre parelles participants, primerament hi haurà anada i tornada.
La data límit d’inscripció serà el pròxim dia 25 d’octubre de 2015 i començarà el dijous 28 a les 21:00 h. Les jornades seran els dijous a les 21:00 h amb una duració aproximada d’1 hora 30 minuts. I es prendran com a dia de descans els dies de la jornada que coincideixin en festiu.

I si no teniu parella no és cap problema! Inscriviu-vos igualment perquè estem posant en contacte a la gent que no té parella per a formar-ne de noves!!

PARTICIPANTS

Pot participar en la 2a Lliga Star Bowl qualsevol parella composta per dues persones de qualsevol gènere, edat, etc.

1.1. Llicències

A causa del caire amateur pot jugar qualsevol persona, tingui llicència de la federació catalana de bitlles o no.

1.2. Reglamentació

S’hi aplica la reglamentació vigent de la World Tenpin Bowling Association (WTBA).

2. Instal·lacions

La lliga es disputarà a la bolera Star bowl de Vilanova i la Geltrú.

3. Sistema de joc

Es juga per concentracions tots contra tots. En un partit entre dos equips es desenvolupen dues partides en què simultàniament hi ha enfrontaments individuals i per parelles.

3.1. Enfrontaments

El primer jugador/a d’un equip disputa les partides individuals contra el primer jugador/a de l’altre equip, i el segon jugador/a contra el segon jugador/a. L’ordre dels jugadors/es de cada parella no es pot variar a la segona i tercera partida.

4. Puntuació

En total es juguen 14 punts a cada enfrontament:

a) 6 punts en enfrontaments individuals.
b) 6 punts en enfrontaments per parelles.
c) 3 punts al total de pals.

4.1. Punts individual

En cada enfrontament individual, l’equip que guanya més partides obté dos punts. En cas d’empat cada equip obté un punt.

4.2. punts per parelles

En cada enfrontament per parelles, l’equip que guanya les dues partides, o bé en guanya un i empata l’altre obté dos punts. En cas d’empat cada equip obté un punt.

4.3. Punts per pals

En cada enfrontament, l’equip que obté un nombre més alt de pals en la suma de les dues partides dels quatre jugadors/es, guanya dos punts addicionals. En cas d’empat cada equip obté un punt.

5. Classificacions finals

Les classificacions s’estableixen d’acord amb la puntuació final de cada enfrontament.

5.1. Empats a la classificació final

En cas d’empat, per determinar la classificació final es jugarà una jornada extraordinària.

6. Alineacions

A l’inici de cada enfrontament, els equips poden alinear els jugadors/es que considerin més oportuns, sempre que es respectin les limitacions descrites a l’apartat 6.2 d’aquest reglament. Aquesta alineació es pot mantenir durant tota la concentració o bé es pot modificar a l’inici de cada enfrontament.

6.2. Limitació en l’alineació

El jugador/a que ha participat en una parella no pot fer-ho en un altre. Per participar s’entén que ha jugat.

6.4. Jugador lesionat

Si un jugador/a es lesiona greument en el decurs d’una partida, el/la pot substituir el mateix jugador per tal de completar-la.

Aquest fet ha de constar a la competició. Si la lesió implica no poder jugar jornades següents es pot substituïr el membre per un de reserva.

6.5. Equip no presentat

a) Si un equip no es presenta a la primera concentració de la Lliga i no avisa amb un mínim de 48 hores d’antelació, queda exclòs directament de la competició.

b) Si un equip no es presenta en les altres concentracions i no avisa amb un mínim de 48 hores d’antelació, se li resta de la seva puntuació un punt per enfrontament. Els equips rivals juguen les seves partides a les pistes corresponents.

6.6. Equip incomplet

a) En les partides individuals, el jugador/a no presentat no aporta cap punt. El jugador/a que s’hi ha d’enfrontar guanya.

b) En les partides per parelles només pot jugar una parella de l’equip incomplet. La parella que juga sola obté els punts directament. El tercer jugador/a de l’equip incomplet ha de jugar l’enfrontament individual contra el primer jugador/a de la parella contrària.

7. Incidències

Les persones participants han de respectar les decisions dels responsables de la bolera.

8. Trofeus

La Bolera Star Bowl lliura un trofeu a les parelles campiones, sotscampiones i terceres classificades. També es lliurarà a cada participant la medalla de participació en la 2a Lliga Star Bowl

9. Disposició final

La bolera resoldrà qualsevol eventualitat no prevista en aquest reglament ni a la resta de normativa vigent.