NOTÍCIES

Últimes noticies
 • 22 oct. 15

 • Xavi Guardià Muñoz

 • Blog

 • 0 Comments

Star Bowl al detall: La bitlla

Inaugurem la secció d’Star Bowl al detall! Serà una secció que actualitzarem periòdicament amb l’objectiu de què conegueu en profunditat la nostra bolera.

Avui us parlarem de la bitlla. A Star Bowl tenim 16 pistes. En una pista hi ha 10 bitlles inicials i 6 de reserva preparades per a la següent tirada. Així que a la bolera tenim unes 256 bitlles.

Bolo Star bowl

 

La bitlla és de fusta massissa amb una cobertura de plàstic doble i molt resistent. Pesa aproximadament igual que una de les boles de baix pes de la bolera. I a la part superior té un imant que serveix per a què la taula magnetitzada de la màquina de les bitlles pugui agafar la bitlla i deixar-la on toca.

Bitlla 2 Star Bowl

La taula de la màquina té forma de triangle, igual que la posició de les bitlles, amb 10 forats, on té els imants, i per on agafa la bitlla. Quan ja té agafades les bitlles baixa i les deixa al parquet. Llavors torna a pujar esperant que es llenci una bola, i quan aquesta les tira, la taula baixa per agafar les que queden. Si aquestes que estan al parquet s’han mogut per l’impacte de la bola, la taula no podrà agafar aquesta bitlla i la tirarà. En aquest moment s’ha d’avisar al personal de la bolera per a què torni a plantar la bitlla que falta.
FullSizeRender (10) FullSizeRender (9)

I això és tot sobre la bitlla! Per a dubtes o suggerències podeu enviar-nos un mail a [email protected].es o bé escriure’ns pel facebook a facebook.es/starbowlvng .

Moltes gràcies!

 

Últimes noticies

 • Ja pots gaudir de la nova oferta 3 partides per 9 euros. De dilluns a dijous vine a Starbowl i juga 3 partides per només 9 euros!!!
  13 abril 2017 // 0 Comments
 • Esteu farts de que la bola es vagi pel carril? No hi ha manera de fer un srike? A StarBowl ja tenim professor de bitlles! Ara els...
  03 setembre 2014 // 0 Comments
 • Veniu a gaudir de les nits a STAR BOWL a Vilanova i la Geltrú. La bolera es tenyeix d’ambient nocturn on podeu disfrutar dels combinats a només...
  29 maig 2014 // 0 Comments